Στο πλαίσιο της GRAPHICA που πραγματοποιήθηκε στις 17-19 Φεβρουαρίου στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (MEC) Παιανίας και με αφορμή τον ερχομό της άνοιξης, ετοιμάσαμε για εσάς μια μοναδική προσφορά που θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση των νέων μοντέλων μας TexJet® echo και TexJet® shorTee για ψηφιακή εκτύπωση απευθείας σε ρούχα και υφάσματα.

Ο TexJet® shorTee, με επιφάνεια εκτύπωσης 32x45εκ. (μέγεθος εικόνας Α3+) είναι ο οικονομικότερος, μικρότερος και ταχύτερος εκτυπωτής της αγοράς, προσφέροντάς σας υψηλή ποιότητα εκτύπωσης και την ανεξαρτησία που χρειάζεστε. Τώρα, μπορείτε να τον αποκτήσετε στην τιμή των 8.995€ (+ΦΠΑ) με εγγύηση 2 χρόνων στην κεφαλή και σε όλα τα μηχανικά μέρη. Μάθετε περισσότερα για τον TexJet® shorTee εδώ: http://www.polyprint.gr/product/texjet-shortee/

Ο TexJet® echo, με επιφάνεια εκτύπωσης 42x60 εκ. (μέγεθος εικόνας Α2+) και επτά διαφορετικά «τραπέζια» που εναλλάσσονται απλά, γρήγορα και εύκολα δίνοντάς σας αμέτρητες δυνατότητες εκτύπωσης, είναι ένας αξιόπιστος εκτυπωτής υψηλής ποιότητας και απόδοσης. Τώρα, μπορείτε να τον αποκτήσετε στην τιμή των 11.500€ (+ΦΠΑ) με εγγύηση 2 χρόνων στην κεφαλή και σε όλα τα μηχανικά μέρη. Μάθετε περισσότερα για τον TexJet® echo εδώ: http://www.polyprint.gr/product/texjet-echo/

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Επιπλέον, με την αγορά κάθε εκτυπωτή μέχρι τις 30 Απριλίου 2017, σας κάνουμε δώρο ένα Starting KIT αξίας €608 (μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) που περιέχει ό,τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη δραστηριότητά σας και να εκτυπώσετε έως και 1000 ανοιχτόχρωμα ή 300 σκουρόχρωμα t-shirts.

Αναλυτικά, το Starting KIT περιλαμβάνει:

  • 1 συσκευασία του 1Lt λευκό μελάνι
  • 4 συσκευασίες των 250ml CMYK μελάνια
  • 1 συσκευασία των 250ml υγρό καθαρισμού (cleaner)
  • 1 συσκευασία του 1Lt υγρό προ-επίστρωσης (pre-coating) για σκουρόχρωμα υφάσματα
  • 1 «πιστόλι» ψεκασμού για την προ-επίστρωση (pre-coating) και
  • 1 συσκευασία με προστατευτικά χαρτιά για την προστασία του υφάσματος και της πρέσας κατά τον πολυμερισμό του ρούχου

Αν επιθυμείτε να δείτε τους εκτυπωτές μας από κοντά και να συζητήσετε τις ανάγκες σας με κάποιον από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 98 49 379 και 2310 94 93 66 για να προγραμματίσουμε μια ζωντανή επίδειξη αποκλειστικά για εσάς στους χώρους μας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

 

Η εξειδίκευσή μας είναι πάντα στη διάθεσή σας!

Γραφεία Αθήνας
Λ. Αμφιθέας & Καλυψούς 34, Π. Φάληρο
Τηλ. 210 98 49 379

Γραφεία Θεσσαλονίκης
Μοναστηρίου 301, Μενεμένη
Τηλ. 2310 94 93 66

O νέος μας εκθεσιακός χώρος στην Αθήνα