Με ιδιαίτερη χαρά η Polyprint συμμετέχει στη 15η διοργάνωση της Graphica, της μακροβιότερης και πιο επιτυχημένης έκθεσης Γραφικών Τεχνών στην Ελλάδα, που πραγματοποιείται στις 17-19 Φεβρουαρίου 2017 στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (MEC) Παιανίας. Στο περίπτερο της εταιρίας (#310) μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά τους ανθρώπους της, να συζητήσετε τις ανάγκες σας και να βρείτε τα προϊόντα που ταιριάζουν περισσότερο στην επιχείρησή σας.

Η Graphica σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε τα νέα μέλη της οικογένειας ψηφιακών εκτυπωτών υφάσματος TexJet®, τον TexJet® shorTee και τον TexJet® echo, τα πλεονεκτήματα του Screen & Digital Mix, του καινοτόμου προϊόντος που «παντρεύει» τις τεχνικές της μεταξοτυπίας και της ψηφιακής εκτύπωσης με εντυπωσιακά αποτελέσματα, αλλά και τον εκτυπωτή sublimation TS300P-1800 της Mimaki που προσφέρει ποιότητα και παραγωγικότητα υψηλού επιπέδου στους επαγγελματίες ένδυσης, αθλητικών ειδών, επίπλου και διακόσμησης.

Ο οικονομικός, μικρός και γρήγορος TexJet® shorTee είναι ιδανικός για νεοφυείς επιχειρήσεις με περιορισμένο κεφάλαιο, χώρο και χρόνο, προσφέροντας μεγάλη ευελιξία, γρήγορες επιδόσεις και απόσβεση επένδυσης σε 2-6 μήνες. Με επιφάνεια εκτύπωσης 32x45εκ., φωτορεαλιστική ποιότητα εκτύπωσης εικόνων και έναν χρόνο εγγύηση στην κεφαλή και σε όλα τα μηχανικά μέρη, ο TexJet® shorTee καλύπτει απόλυτα τις βασικές ανάγκες της επιχείρησής σας.

Αξιόπιστος, ευέλικτος και καινοτόμος, ο TexJet® echo είναι ιδανικός για επιχειρήσεις που ζητούν περισσότερα από έναν εκτυπωτή DTG. Με επιφάνεια εκτύπωσης 42x60εκ. που καλύπτει όλα τα μεγέθη t-shirts και εκτυπώσεις all-over σε διαφορετικά ρούχα και υφάσματα, καθώς και 8 διαφορετικά και εύκολα εναλλασσόμενα «τραπέζια» με πλαίσια στήριξης που αφαιρούνται και ρυθμίζονται ανάλογα με το πάχος του υφάσματος, ο TexJet® echo προσφέρει υψηλή ποιότητα εκτύπωσης με χρωματική ακρίβεια και απόδοση λεπτομερειών, αλλά και ειδικά εφέ εκτύπωσης χάρη στο Screen & Digital Mix που συνδυάζει τα οφέλη της μεταξοτυπίας και της ψηφιακής εκτύπωσης μειώνοντας το κόστος ανά εκτύπωση και αυξάνοντας την παραγωγή της επιχείρησής σας.

 

  • Graphica Expo
  • 17 – 19 Φεβρουαρίου 2017
  • MEC Παιανίας
  • Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 20:00
  • Περίπτερο Polyprint: #310