Λόγω της μεγάλης ζήτησης για ένα σημείο πώλησης, παρουσίασης και αμεσότητας της τεχνικής υποστήριξης των προϊόντων μας στην ευρύτερη περιφέρεια της Αττικής, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με την εταιρεία FEROCHROME για τον σκοπό αυτό. Η συμφωνία αφορά τους εκτυπωτές υφάσματος TexJet®, τα αναλώσιμα & αξεσουάρ καθώς και την τεχνική υποστήριξη των προϊόντων μας.

Ζητήστε τώρα ένα ραντεβού για μια παρουσίαση και δείτε απο κοντά τις δυνατότητες και την υψηλή ποιότητα εκτύπωσης των εκτυπωτών υφάσματος TexJet® της Polyprint.

Νευροκοπίου 5, Βοτανικός, 118 55, Αθήνα
210 3413 346
210 3413 347

www.ferochrome.gr

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ POLYPRINT

Η εταιρεία FEROCHROME δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας υλικών μεταξοτυπίας, επιγραφής, ψηφιακής εκτύπωσης, ταμπονογραφίας, μηχανήματα μεταξοτυπίας, αυτοκόλλητα, υλικά θερμομεταφοράς με μεγάλη επιτυχία.

Με την μεγάλη ποικιλία υλικών, την αυθημερόν παράδοση, την παροχή έγκυρης και σωστής εξυπηρέτησης, τον σεβασμό προς τους πελάτες και φυσικά με την υποστήριξη των επαγγελματιών του χώρου, η FEROCHROME εξακολουθεί να προσφέρει λύσεις σε κάθε πελάτη του ευρύτερου χώρου των γραφικών τεχνών και παράλληλα είναι σε θέση να αναλάβει τη σχετική μελέτη και να εξοπλίσει πλήρως κάθε εργαστήριο μεταξοτυπίας.